Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

**Χριστουγεννιάτικο Street Seminar (Infield Street+Club Game)**

  •     Το παρόν σεμινάριο αποτελείτε από Infield Street + Night Street Game. Θα ξεκινήσει 20:00 με Street Game με διάρκεια 2+2 ώρες σε 2 διαφορετικά μέρη. Αρχικά θα κάνουμεStreet Game σε περιβάλλον μαγαζιών,καφετεριών κλπ και έπειτα Night Street Game έξω από Clubs.  Μπορεί να έρθει όποιος θέλει είτε είναι μέλος του forum είτε όχι και μπορείτε να φέρετε και φίλους σας. O μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 9 άτομα οπότε δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή πριν κλείσουν οι θέσεις. To Infield μέρος θα γίνει σε εξωτερικό χώρο με καθοδήγηση του Instructor μας και των Assistants PuaBua και Anonymous όπου θα σπάσουμε σε 3 ομάδες. Για να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας και να παρευρεθείτε μπορείτε να κάνετε Attend στο Event, να μας στείλετε Pm είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά είτε μέσω facebook.
  •     Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ δυνατούς και τεχνικούς players οι οποίοι έχουν κοινή φιλοσοφία στο παιχνίδι τους. Θα Sargaroume και θα περάσουμε καλά πάνω απ όλα καθώς το game είναι self amusement ! Θα υπάρξουν καθοδήγηση,συμβουλές και Openers καθ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου καθώς και feedback στο τέλος. Επίσης παρέχεται για μια εβδομάδα τηλεφωνική υποστήριξη μετά το event και συμβουλές για sms game με τα target που θα "κλείσουμε"! Θα ξεκινήσουμε στις 20:00 ώρα κεντρικά θα μάθετε λεπτομέρειες μέσω Pm και στις 22:30 θα αναχωρήσουμε και θα ξεκινήσουμε 23:00 η ώρα με Nigh Street Game. Όποιος δε μπορεί να παρευρεθεί από την αρχή μπορεί να έρθει κατευθείαν στις 23:00 στο 2ο σημείο συνάντησης. Λεπτομέρειες μέσω Pm. Αν υπάρχει διάθεση μπορούμε να συνεχίσουμε και με Club Game από 1:00 και μετά.

    Θεματολογία :
    - Day Game και Night Street Game – Διαφορές και Ομοιότητες (Anonymous)
    - Openers 

    ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 4 ΩΡΕΣ INFIELD  26/12 Σάββατο 20:30 - 22:30 και 23:00-01:00

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ  :
    Θα γίνει σε εξωτερικό χώρο. Λεπτομέρειες μέσω Pm. 
    Date & Time
    Dec 26 2015 at 20:00 
  • Category
    Σεμινάριο
  • Date & Time
    Δεκ 26 2015 at 20:00 - Δεκ 27 2015 at 01:00
  • Location & full address
    Θα ανακοινωθεί μέσω Pm
  • Event Admins
     puabuabuanickosanonymous

2 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον μου φαίνεται. Πως μπορώ να δηλώσω συμμετοχή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα φίλε μου ! Θα κάνεις attend στο event παραπάνω είτε θα επικοινωνήσεις μαζί μας τηλεφωνικά είτε μέσω Pm στο Forum :-).

    ΑπάντησηΔιαγραφή