Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

01/11 Sunday - Theory Seminar Kiss Close + Advanced Club Game

    •     Θεωρητικό σεμινάριο με στόχο να βοηθήσει Έλληνες Players να βελτιώσουν τα αποτελέσματα τους με τις γυναίκες. Μπορεί να έρθει όποιος θέλει είτε είναι μέλος του forum είτε όχι και μπορείτε να φέρετε και φίλους σας. Θα γίνει σε ιδιωτικό χώρο οπότε για να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας και να παρευρεθείτε μπορείτε στείλετε Pm στη σελιδα μας στο facebook. Αν υπάρξει αρκετή συμμετοχή θα έχουμε και μια φίλη που είναι εκπαιδευμένο Pivot και μπορεί να μας βοηθήσει πολύ και στη θεωρία και στη πράξη :-). Mέγιστος αριθμός θέσεων 30 άτομα. Στόχος μας είναι να κάνουμε και one on one δουλειά με τον καθένα κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου γι αυτό δηλώστε άμεσα πριν γεμίσουν οι θέσεις. Θα αναλύσουμε επιπροσθέτως Pivot Game-Preselection και Social Proof καθώς και όλα τα βήματα και τρόπους για να φτάσει κάποιος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα,πιο εύκολα και χωρίς κόπο στο Kiss Close! Mπορεί να έρθει και κάποιος που δεν έχει παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο μας ως τώρα καθώς δεν έχει προ-απαιτούμενες γνώσεις και θα δώσουμε αρκετό βάρος σε επίλυση αποριών και Q&A. Θα χρησιμοποιηθεί μόνο η βασική ορολογία Pick Up με 100% επεξήγηση όμως αν χρειαστεί.
  •    Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα ακολουθήσουν One on One συναντήσεις με τον Instructor μας για όποιον επιθυμεί με στόχο να βρούμε τα Sticking Points σας και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Θα γίνουν προτάσεις στον κάθε ένα ξεχωριστά. Θα οριστεί επίσης ημερομηνία για Sarging σε μαγαζί στο κέντρο με δωρεάν συμμετοχή για όσους παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο σεμινάριο. Το σεμινάριο θα προλογήσει PUA Guest Star από το εξωτερικό στην τελευταία του ομιλία στην Ελλάδα πριν αποχωρήσει για Ινδία. Η γενικότερη θεματολογία του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει επίσης και tips για αποβολή του ΑΑ αλλά και πιο εξειδικευμένα Pick Up Τοpics.

    - Inner Game & Comfort Zone  (Guest Star)
    - Εισαγωγη στο Advanced Club Game 
    - Η ψευδαισθηση του Approach Anxiety (Kenny)
    - Οutter Game & Street Game (Anonymous)
    - Kiss Close 

    ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ  :
       Από στάση λεωφορείων πανεπιστήμιο 2 και 4 τραμ είτε το 022 και κατεβαίνουμε στάση ΤΕΡΜΑ στη πλατεία Κυψέλης (προσοχή όμως όχι στο τέρμα της γραμμής απλά έτσι λέγεται η στάση). Εναλλακτικά από Πατησίων στάση Καλιφρόνα τα ίδια λεωφορεία. Το σεμινάριο γίνεται Κυψέλη είναι δύο δρόμους πιο πάνω θα ανέβει και χάρτης εφόσον είναι δυνατόν,1ος όροφος. 

    Date & Time
    Nοεμ 1 2015 at 19:30 - 22:30
  • Location & full address
     Κυψέλη
  • Event Admins
    puabuabua

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα ! φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Πως μπορώ να παρακολουθήσω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου μπορείς να κάνεις Attend στο Event στο Link που έχει όλες τις λεπτομέρειες http://www.greekpua.com/plus/events/viewevent/53-01-11-sunday-theory-seminar-kiss-close-advanced-club-game είτε να πάρεις τηλέφωνο στο 697-2618695.

    ΑπάντησηΔιαγραφή