Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Alt Seduction Club Seminar 26/09 Saturday

   Το πρώτο ομαδικό Infield Club σεμινάριο της ομάδας Alt Seduction που ασχολείται μόνο με PU και κύριο στόχο έχει να βοηθήσει Έλληνες Players να βελτιώσουν τα αποτελέσματα τους με τις γυναίκες. Μπορεί να έρθει όποιος θέλει είτε είναι μέλος του forum είτε όχι και μπορείτε να φέρετε και φίλους σας. O μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 4 άτομα οπότε δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή πριν κλείσουν οι θέσεις. Θα γίνει σε εξωτερικό χώρο με καθοδήγηση του Instructor μας. Για να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας και να παρευρεθείτε μπορείτε να κάνετε Attend, να στείλετε Pm.
   Η Alt Seduction αποτελείται από πολύ δυνατούς και τεχνικούς players οι οποίοι έχουν κοινή φιλοσοφία στο παιχνίδι τους. Θα Sargaroume και θα περάσουμε καλά πάνω απ όλα καθώς το game είναι self amusement! Θα υπάρξουν καθοδήγηση,συμβουλές και Openers καθ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου καθώς και feedback στο τέλος. Επίσης παρέχεται για μια εβδομάδα τηλεφωνική υποστήριξη μετά το event και συμβουλές για sms game με τα target που θα "κλείσουμε"! Θα ξεκινήσουμε στις 00:30 η ώρα με Club game. 

Θεματολογία :
- How to get rid of Approach Anxiety 
- Openers 
- Club Game - Παιχνίδι σε bar και Club

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 4 ΩΡΕΣ 26/09 Σάββατο 00:30 - 04:30

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ  :
   Για να μάθετε που ακριβώς θα βρεθούμε επικοινωνείστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

1 σχόλιο:

  1. Σε Infield σεμινάριο που παρευρέθηκα με τον DJ Kos ήτανε γαμάτα και μάθαμε πολλά πράγματα. Ανυπομονώ για το επόμενο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή