Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Alpha Academy Free Seminar

Το πρώτο ανοιχτό και δωρεάν σεμινάριο της ομάδας Alt Seduction και κύριο στόχο έχει να βοηθήσει Έλληνες Players να βελτιώσουν τα αποτελέσματα τους με τις γυναίκες. Θα γίνει την Κυριακή 29 Μαρτίου και ώρα 19:30. Μπορεί να έρθει όποιος θέλει και μπορείτε να φέρετε και φίλους σας. Θα γίνει σε ιδιωτικό χώρο οπότε για να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας και να παρευρεθείτε μπορείτε να στείλετε Pm είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αν υπάρξει αρκετή συμμετοχή θα έχουμε και μια φίλη που μπορεί να μας βοηθήσει πολύ και στη θεωρία και στη πράξη :-).

   Η Alt Seduction αποτελείται από πολύ δυνατούς και τεχνικούς players οι οποίοι έχουν κοινή φιλοσοφία στο παιχνίδι τους. Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα ακολουθήσει βόλτα και ποτό σε κοντινό μαγαζί στο κέντρο με καθοδήγηση από τον Instructor μας. Το σεμινάριο θα προλογήσει ο Kenny που μας διαθέτει και το χώρο. Η θεματολογία θα περιλαμβάνει Club Game καθώς και tips για αποβολή του ΑΑ (φόβου προσέγγισης) αλλά και πιο εξειδικευμένα Τοpics.

2 σχόλια:

  1. Περιμένουμε τα Reviews σας ! πως σας φάνηκε το σεμινάριο :-) ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά δομημένο και με ωραίες εναλλαγές σε ομιλητές. Ειδικά το γεγονός ότι είχαμε στην Ελλάδα για Guest Star έναν PUA του εξωτερικού μου άρεσε ιδιαίτερα σαν ιδέα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή